Суд заборонив будувати на Старому єврейському кладовищі у Львові

14 червня, 2017
Цього тижня Залізничний районний суд м. Львова зупинив дію декларації на будівництво на території стародавнього єврейського кладовища у м. Львові.

Під назвою ніби ремонту підпірної стінки міськвиконком м. Львова минулого року почав впровадження на цій території скасованого в 2013 році міжнародного конкурсу ознакування місць, пов'язаних з історією євреїв Львова. Початок впровадження цього "проекту" привів до злочинного руйнування єврейських поховань Старогоєврейського кладовища у м. Львові та викидання з землі тисяч останків єврейських поховань.

Залізничний районний суд також наклав заборону на всі види будівельних робіт на цій території, однак міськвиконком м. Львова подав апеляційну скаргу, аби відновити право на будівництво на єврейських похованнях.

13 червня Апеляційний Адміністративний суд м. Львова відхилив Апеляційну скаргу міськвиконкому м. Львова, залишивши в силі заборону будівництва на єврейських похованнях.

Вперше за всі роки української Незалежності Обласна адміністрація Львівської області зробила позитивний крок і підтримала заборону будівництва на похованнях.

Львівському міськвиконкому залишилось 5 днів на апеляцію щодо відновлення декларації, хоч прав не мають ніяких, бо ДАБІ м. Львова ввела в оману громаду м. Львова, "дозволивши 4 категорію будівельних робіт під хибним записом в документах, що це ніби третій рівень будівельних робіт. Таких хибних дозволів ДАБІ міськвиконкому понадавала на всі будівельні роботи в м. Львові, всупереч забороні будь-яких будівельних робіт в "Історичному Центрі Львова" - об'єктіВсесвітньої культурної спадщини та в буферній охоронній зоні Львова - вимога 39 сесії ЮНЕСКО в Бонні, де злісний порушник збереження історико-культурної спадщини - Львівський міськвикокном - представляв Україну.

Ось для чого ДАБІ був створений Львівським міськвиконкомом ще і під гаслом децентралізації влади. Отак запропоновані Євросоюзом реформи влади України вкручуються в схеми і "працюють" проти інтересів Держави України.

Джерело: Facebook

↑Новини↑