Акція до Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту

11 січня, 2017
Всесвітній Єврейський Конгрес розпочинає акцію до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту.
До Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту Всесвітній єврейський конгрес (ВЄК) починає кампанію під назвою «Ми пам'ятаємо».

Кожному члену єврейської громади незалежно від його місцезнаходження, ВЄК пропонує зробити фотографію з невеликим плакатом «Ми пам'ятаємо», а потім завантажити її в свій аккаунт у соціальній мережі Facebook, Twitter, Instagram з хештегом #WeRemember або відправити зображення на електронну пошту weremember@wjc.org.

Мета акції - привернути увагу громадськості до зростаючої кількості антисемітських інцидентів в світі, донести інформацію до тих, хто нічого не знає про Голокост, а також тих, хто його заперечує.

Проект покликаний стати найбільшим з коли-небудь організованих пам'ятних подій в соціальних медіа.
 
Нагадаємо, що Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, який відзначається 27-го січня, прийнятий на офіційному рівні Генеральною Асамблеєю ООН 1-го листопада 2005-го року, резолюція A/RES/60/7. Метою запровадження цієї сумно пам’ятної дати є активна просвітницька робота та сприяння у запобіганні можливих майбутніх актів геноциду, а так само зневаги до цінності людського життя.

Міжнародне співтовариство "беззастережно засуджує всі прояви релігійної нетерпимості, підбурювання, переслідування або насильства щодо окремих осіб або громад, зумовлені етнічним походженням або релігійними віруваннями, де б вони не мали місце", - йдеться в тексті резолюції. Справжні і майбутні покоління не повинні забувати уроків наших загальнолюдських і настільки трагічних катастроф, інакше може виникнути дуже високий ризик повторення подібних моментів у майбутньому.

Джерела: Евроазиатский Еврейский Конгресс, Ділова Мова
↑Новини↑