Наші зустрічі

25 червня, 2015
22 – 23 червня 2015 року директор Представництва американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, центру дослідження іудаїки і благодійної організації «Єврейське Відродження» пан Мейлах Шейхет провів зустрічі з визначними та впливовими людьми.
22 – 23 червня 2015 року директор Представництва американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу, центру дослідження іудаїки і благодійної організації «Єврейське Відродження» пан Мейлах Шейхет провів зустрічі з визначними та впливовими людьми. Саме у вівторок він зустрівся з народним депутатом України ІІІ та ІV скликань, головою Народно – демократичної партії України, головою правління Українського фонду миру, почесним президентом Української Федерації фігурного катання на ковзанах, доктором економічних наук , заслуженим економістом України пані Супрун Людмилою Павлівною. Вони обговорили дії, які спрямовані на впорядкування, реставрацію та реконструкцію об’єктів пов’язаних з ім’ям Т.Г. Шевченка. Тільки в Черкаській області, на Батьківщині Тараса Шевченка, за особистої фінансової підтримки Людмили Супрун в селах Порадівка та Шушківка Лисянського району збудовано два храми – Церкву на честь Святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії та Церкву на честь Святителя Миколи Чудотворця.
Цього ж дня пан Мейлах Шейхет зустрівся з Джефрі Пайєтт  - надзвичайним та повноважним посолом Сполучених Штатів Америки в Україні. Джефрі- кар’єрний дипломат, який раніше працював заступником посла США в Індії, генеральним консулом Гонконгу, віце-консулом  в Гондурасі.
Також, 22 червня відбулася зустріч Мейлаха Шейхета і з Андрієм Сергійовичем Лозовим – українським політиком, заступником лідера Радикальної партії Олега Ляшка та його помічником – консультантом. Під час якої було обговорено питання неправомірної ситуації єврейської спадщини у Львові.
24 червня 2015 року працівник Наукового центру юдаїки та єврейського мистецтва ім. Фаїни Петрякової Світлана Гутшабес взяла участь участь у навчальному семінарі «Нові туристичні продукти Львова для туристів, що подорожують самостійно». Під час зустрічі обговорили проект «Східноєвропейської перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» та його результати у Львові. Також актуальним було питання співпраці між міською радою та готелями, костелами, музеями щодо роботи з індивідуальними туристами. У кінці семінару пройшла сесія питань – відповідей та спілкування з управлінням туризму Львівської міської ради. 
↑Новини↑